Registreren
GRATIS VERZENDING OP ALLE BRILLEN | VEEL GERECYCELDE BRILLEN | BESTELLING GEPLAATST = UITERLIJK VOLGENDE WERKDAG VERZONDEN

Bij Evti glasses vind je de nieuwste en mooiste zonnebrillen van dit moment. Wij houden van classy looks, maar met hoge kwaliteit voor een zeer leuke prijs! We spelen in op de nieuwste trends en hebben daarom ook regelmatig nieuwe brillen in de webshop. Zoek je een bril wat nog niet tussen de huidige collectie staat? Doe ons dan een berichtje voor eventuele mogelijkheden.

Daarnaast is Èvti glasses zeer milieubewust aan het ondernemen. Wij nemen duurzame en verantwoordelijke beslissingen. Bijna alle plastic zonnebrillen worden gemaakt van polycarbonaat. Dit is veelal gerecycled materiaal wat nieuw leven krijgt in de vorm van onze zonnebrillen.

Alle zonnebrillen zijn van metaal. Dit zijn in beginsel buisjes van ijzer welke vervolgens geperst en gebogen worden. Voor de glimmende afwerking wordt een speciale coating gebruikt waardoor de nikkelwaardes niet boven het toelaatbare uitkomen. De zonnebrillen worden hier vanzelfsprekend ook op getest.

Heb je nog vragen over onze zonnebrillen, kwaliteit of over iets anders? Stuur ons gerust een berichtje en wij zullen verdere contact met u opnemen.